VÅRA LEVERANTÖRER

Buffoli

Gechter

EuroFimet

Indass

Twins Beocom

3D Evolve

GEVA S.r.l.

Buffoli Transfer

Det italienska företaget Buffoli Transfer SpA har levererat verktygsmaskiner sedan 1959 och var först med att utveckla transfermaskiner för bearbetning av stänger. Idag är de världsledande på transfermaskiner för tillverkning av detaljer från stång, samt innovativa tillverkare av transfermaskiner för bearbetning av smidda eller gjutna ämnen i mässing, stål eller aluminium.

All utveckling och tillverkning sker i Brescia i Italien där de utvecklar och producerar allt själva, inklusive el och elektronik. När det kommer till CNC-styrningar samarbetar dem med Siemens.

 

 

Gechter

Gechter är press-specialisten med ett omfattande sortiment av innovativa och prisvärda pressmaskiner för diverse produktionsbehov. Gechters högkvalitativa pressar håller en mycket hög standard, och är tillverkade i Tyskland. Företaget grundades 1952, och ligger i Obermichelbach, Tyskland.

 

 

EuroFimet

Tillverkar industritvättmaskiner för tvättning av bearbetade delar direkt vid bearbetningsmaskinen eller i en centralanläggning. Maskinmodellerna är bl a trumtvättar, bandtvättar, roterande korgtvättar och högtryckstvättar. De kan levereras i flerstegsutförande och automatiseras med robotbetjäning.

 

Indass

INDASS levererar utrustning för hantering av spån i samband med, och efter bearbetning av metall, liksom utrustningar för spånkrossning och oljeseparering.

Utrustning för brikettering av spån, eller annan typ av magasinering av spån levereras också av INDASS.

 

 

Twins Beocom

TWINS grundades 1995 som ett privat industriföretag och är specialiserade på automatisering och testning av produkter som kranar, ventiler, fordonskomponenter, etc. De styr en stor del av produktionen av huvuddelarna själva vilket gör att man har kontroll över processen och kan garantera kunden en pålitlig produkt.

 

3D Evolve

Företaget grundades 2018 i Italien och är ledande inom design och implementering av innovativa lösningar för 3D-utskrift. De har ett brett utbud av produkter och tjänster, allt ifrån egendesignade 3D-skrivare för plast och metall, till förverkligande av skräddarsydda projekt samt rådgivning inom design och material. 

 

GEVA S.r.l.

Automatisering för varmpressning.